En integrasjon med DNB bedriftsnettbank gjør det mulig å få kontoutskrifter fra nettbanken automatisk inn i Fiken, slik at du kan bruke disse som utgangspunkt for regnskapsføring. Det er også mulig å bestille utbetalinger i DNB, som vil si at utbetalinger for kjøp, lønn, mva ol. overføres direkte fra Fiken til nettbank.

Hvis du allerede har bestilt dette hos DNB, skal du få en bekreftelse på e-post fra DNB om at bestillingen er mottatt, senest i løpet av en dag. Deretter kan det ta inntil tre virkedager før du mottar en e-post med avtalebekreftelse fra Fiken om at alt er satt opp. Når du har mottatt e-posten kan det ta inntil fem virkedager før du starter å motta filer inne i Fiken.

Filene som er mottatt og samlet til ukentlig overføring finnes igjen under Annet -> Import fra nettbank. Trykk på "Aktiv - gå hit for å fullføre" for å starte registreringen.

Hvordan bestiller jeg integrasjonen?

Du bestiller dette fra Foretak -> Abonnement/Moduler:

Oppgi Bruker ID som du har i bedriftsnettbanken til DNB, og trykk "Inngå avtale om integrasjon med DNB for 49 kr/mnd":

Du blir nå videresendt til DNB og der du må klikke på "Gå videre":

Logg deg inn i nettbanken ved å klikke på ønsket metode og klikk "Neste":

Velg "Fiken" og hvilket foretak du ønsker integrasjon mot og klikk "Neste":

Huk av her hvis du ønsker at kontoutskrifter automatisk skal sendes fra DNB til Fiken og klikk "Neste":

Huk av her hvis du ønsker Utbetaling i DNBs nettbank og klikk "Neste":

Legg inn kontaktinformasjonen din og klikk "Neste":

Trykk "Bekreft" for å fullføre bestillingen:

Du vil da få en bekreftelse:

Hvis du går til Annet -> Import fra nettbank i Fiken kan du se en status på bestillingen: