Vår samarbeidspartner iizy har laget en egen integrasjon for å overføre ordre fra WooCommerce til Fiken med automatisk regnskapsføring. Dette foregår på følgende måte:

• Du velger en startdato for når ordre fra nettbutikken skal overføres til Fiken.
  • Alle ordre fra den datoen vil overføres til regnskapet så snart de blir fullført, dvs status "completed". Hvis du ønsker å overføre ordre med en annen status så kan iizy konfigurere dette for deg.
  • Hvis du har ordre i nettbutikken som er fakturert kunde, blir dette ført i Fiken som uoppgjort salg mot aktuell kunde. Kunder opprettes og oppdateres automatisk i Fiken basert på det som ligger i nettbutikken.
  • Hvis du har ordre i nettbutikken som blir betalt der og da, blir det ført som oppgjort kontantsalg i Fiken. Ved bruk av betalingsløsninger som Klarna og Stripe blir betalingen automatisk ført mot den tilhørende bankkontoen i Fiken.
  • iizy har support og kan svare på alt du lurer på om koblingen og oppsett i nettbutikken.
  • Du trenger ikke aktivere API- eller nettbutikk-modul i Fiken, alt går via iizy.
  • Det gjelder egen pris og betalingsbetingelser hos iizy, les mer om det på deres side.

Les mer om integrasjonen her: WooCommerce-integrasjon for Fiken eller kontakt iizy på e-post post@iizy.no hvis du har flere spørsmål om dette.

Hvis du vil regnskapsføre salgene fra nettbutikk manuelt i Fiken, har vi skrevet om hvordan du gjør det her: Manuell registrering av nettbutikk-salg fra Fiken.