Denne artikkelen tar for seg hvordan du opprette flere like fakturaer (med forskjellige fakturanummer) til forskjellige kunder, ønsker du derimot å sende ut en og samme faktura til flere e-postadresser (i samme firma) se her.

I Fiken kan du enkelt i en operasjon lage en identisk faktura til flere forskjellige kunder. Fakturaen legges inn som en vanlig faktura slik vist her- den eneste forskjellen blir ved valg av kontakt. Her velges Opprett faktura til flere kunder på en gang som vist under. Husk at massefakturering også kan kombineres med å sende ut repeterende faktura.

1. Velg først aktuelle mottakere fra kontaktene dine.
  2. Opprett eventuelt nye kontakter om ønskelig.
  3. Du kan også lime inn en liste over dine kontakter (fra f.eks Excel). Merk at Fiken ikke oppretter disse, men leter etter f.eks de organisasjonsnummer som limes inn her blant eksisterende kontakter.
  4. Se over kontaktinformasjon og korriger eventuelt om nødvendig.
  5. Opprett fakturaene ved å klikke på Fortsett.

Legg til de linjene du ønsker å ha på fakturaene og opprett fakturaene samlet med ett klikk.

Send til slutt ut fakturaene samlet til hver enkelt av dine kontakter.