Denne artikkelen tar for seg hvordan du oppretter flere like fakturaer (med forskjellige fakturanummer) til forskjellige kunder, ønsker du derimot å sende ut en og samme faktura til flere e-postadresser (i samme firma) se her.

I Fiken kan du enkelt lage en identisk faktura til flere forskjellige kunder. Fakturaen legges inn som en vanlig faktura slik vist her- den eneste forskjellen blir ved valg av kontakt. Her velges "Legg til flere kunder" som vist under. Husk at massefakturering også kan kombineres med å sende ut repeterende faktura.

1. Velg først aktuelle mottakere fra kontaktene dine.
  2. Opprett eventuelt nye kontakter om ønskelig.
  3. Opprett fakturaene ved å klikke på Legg til kunder.

Legg til de linjene du ønsker å ha på fakturaene og opprett fakturaene samlet med ett klikk.

Send til slutt ut fakturaene samlet til hver enkelt av dine kontakter.