En inngående balanse er en oversikt over verdier og gjeld som var i foretaket ditt ved dato for regnskapsstart i Fiken. På den ene siden står bedriftens eiendeler(tingene bedriften eier), på den andre siden står egenkapital og gjeld(som ble brukt til å finansiere eiendelene). Den inngående balanse skal gå i null etter eiendelene og gjelden er lagt inn. Du kan registrere kjøp og salg umiddelbart og vente med den inngående balansen. I løpet av det første året du fører i Fiken må du på et eller annet tidspunkt legge inn en inngående balanse.

Klikk deg videre på et av valgene nedenfor avhengig av hvilken situasjon som passer for deg:

1. Enkeltpersonforetak (fra etablering)

2. AS (fra etablering)
  3. Overgang fra tidligere regnskap