Fiken har en gratis app du kan brukes på de fleste smart-telefoner.

Android-app

IOS for iPhone/iPad

Appen brukes for å lagre og sende dokumentasjon i forbindelse med kjøp, så du ikke lenger trenger å ta vare på papirkvitteringen. Fiken vil også automatisk lese informasjon fra kvitteringen og komme med forslag som gjør regnskapsføringen enklere for deg.

1. Ta bilde og last opp kvitteringen i appen med telefonen.

2. Bildet blir da sendt til innboksen i Fiken på fiken.no. Klikk på den blå knappen "Nytt kjøp" for å registrere kjøpet i regnskapet ditt.

3. Fiken leser da dato, sum og leverandør automatisk og du kan enkelt registrere kjøpet ferdig i Fiken.