Fiken har en gratis app du kan brukes på de fleste smart-telefoner.

Android-app

IOS for iPhone/iPad

Appen brukes for å lagre og sende dokumentasjon i forbindelse med kjøp, slik at du ikke lenger trenger å ta vare på papirkvitteringen. Fiken vil også automatisk lese informasjon fra kvitteringen og komme med forslag som gjør regnskapsføringen enklere for deg.

1. Ta bilde og last opp kvittering

Ta bilde av kvitteringen du ønsker å laste opp, legg eventuelt til en beskrivelse, og trykk "Last opp".

For å ta bilde av flere sider på samme bilag, hold "Ta bilde"-knappen inne.

Bildet blir da sendt til innboksen i Fiken på fiken.no.

2. Regnskapsfør kjøpet

Gå til "Innboks" i Fiken, og klikk på den blå knappen "Nytt kjøp" for å registrere kjøpet i regnskapet ditt:

Fiken leser da dato, sum og leverandør automatisk og du kan enkelt registrere kjøpet ferdig i Fiken: