Windows

1. Bruker du Windows kan du trykke PrtScn til høyre for F12 på øverste taste-rad. Skjermbildet lagres da på utklippstavlen.
  2. I en e-post til oss kan skjermbildet legges inn der du plasserer musepekeren ved å trykke tastekombinasjonen Ctrl + V. eller høyreklikke på musen og velge "Lim inn".

Windows 10

1. Trykk på forstørrelsesglasset på startlinjen. Det er her du søker i Windows:
  2. Deretter søker du på "utklippsverktøy"
  3. Ta skjermbilde ved å trykke "Ny"
  4. Når du har marker område du ønsker å ta skjermbilde av klikker du her for å kopiere bildet.
  5. I en e-post til oss kan skjermbildet legges inn der du plasserer musepekeren ved å trykke tastekombinasjonen Ctrl + V. eller høyreklikke på musen og velge "Lim inn"

Mac

1. Bruker du Mac tar du skjermbilde ved å trykke kombinasjonen ⌘ (CMD) + Shift + 3. Bildet vil lagres på skrivebordet.
  2. I en e-post til oss kan skjermbildet legges inn der du plasserer musepekeren ved å trykke tastekombinasjonen ⌘ (CMD) + Shift + Z