Du kan sette opp en kobling mellom Fiken og OneDrive slik at du kan få bilag du legger i OneDrive rett til din innboks i Fiken. Dette kan være nyttig hvis du vil laste opp mange bilag raskt eller vil legge inn bilag uten å være innlogget i Fiken.

Sette opp koblingen

Klikk på ikonet oppe i høyre hjørne og velg "Dropbox/OneDrive":

Klikk deretter på "Koble OneDrive til din Fiken-konto" og logg inn med brukernavn og passord du har til OneDrive:

Du blir nå bedt om å godta vilkårene for å gi Fiken tilgang til å hente filer fra OneDrive-mappen din:

Det blir nå laget en egen mappe under mappen "Apper" som heter "Fiken.no", klikk inn på den så finner du mappen for selskapet ditt. Når du legger noe i denne mappen vil filen legges direkte i innboksen din i Fiken.

Det er tre måter å få tilgang til denne mappen for opplasting av filer:

1. OneDrive i nettleseren som vist over.
  2. Du kan synkronisere OneDrive-kontoen med din pc/mac og legge filene direkte inn der.
  3. OneDrive-appen på din telefon.

Ofte stilte spørsmål

Hjelp, filene forsvant fra OneDrive og ligger nå kun i Fiken

Filene du legger i OneDrive-mappen vil sendes til Fiken og deretter forsvinne fra mappen. Hvis du ønsker å beholde filene i OneDrive også må du ha en mappe til og kopiere filene dit. I "Søppelkurv"/"Recycle bin" vil du finne igjen filene hvis du nå ønsker å hente de frem igjen.

Jeg har flere foretak, hvordan får jeg bilagene i rett innboks

Hvis du har flere foretak vil du finne en mappe for hvert foretak i "Fiken.no"-mappen.

Jeg får ikke opp alternativet for å koble OneDrive til Fiken

Hvis du ikke får opp de samme alternativene når du skal sette opp koblingen kan dette skyldes at du allerede har koblet Fiken mot Dropbox. Det er ikke mulig å sette opp integrasjonen mot begge systemene og du må derfor fjerne Dropbox-tilkoblingen før du kan sette opp OneDrive-integrasjon.

Jeg har OneDrive for Business

Integrasjonen støtter ikke OneDrive for Business

Jeg trenger hjelp!

Hvis det fremdeles er noe du ikke får til, send en e-post til kontakt@fiken.no med:

• Beskrivelse av hvilket punkt over du stopper opp på.
  • Skjermbilde av feilmeldingen du får.
  • Skjermbilde av hvordan du har satt opp alle punktene i artikkelen her.