Du kan lage ordrebekreftelse og pakkseddel i Fiken slik at du kan sende dette til kunde og lageret ditt for pakking.

1) Opprett ordrebekreftelse

Klikk på Salg -> Ny ordrebekreftelse. Her fyller du inn nødvendig informasjon og velger deretter "Opprett ordrebekreftelse".

Når ordrebekreftelsen er opprettet vil du første gang få beskjed om å legge inn ordrebekreftelsesnummer, du kan deretter sende den til kunden.

2) Skriv ut ordrebekreftelse og pakkseddel

Du kan deretter skrive ut ordrebekreftelse og pakkseddel som vist under

3) Gjør ordrebekreftelse om til faktura

Når du er klar for å sende varene kan du finne igjen ordrebekreftelsene ved å klikke på Salg -> Faktura-/salgsoversikt og velg Ordrebekreftelser som vist under.

Du kan nå velge den aktuelle ordrebekreftelsen og klikke på "Opprett faktura" for å lage faktura og sende denne til kunden.

Mer informasjon

Du kan finne mer informasjon om hvordan du oppretter og sender fakturaer her: