Hvis du ønsker å se en oversikt over hva dine ansatte har opptjent så langt i år og hvor mye feriepenger de har til gode, kan du gå til Lønn -> Feriepengeliste:

Du kan endre hvilket år du vil se oversikten for oppe til venstre. Klikk på en ansatt for å se mer informasjon om den ansatte. Hvis du ønsker å laste ned oversikten som et Excel-ark, kan du klikke på "Last ned til Excel".

Mer informasjon

• Feriepenger: Mer om hvordan du legger inn og beregner feriepenger for ansatte.
  • Lønnsmodul: Generell informasjon om lønnsmodulen i Fiken.