Å sette opp en integrasjon mellom Fiken og banken din kan ha flere fordeler:

• Få kontoutskrifter fra nettbanken automatisk inn i Fiken, så du kan bruke dette som utgangspunkt for regnskapsføring (Import fra nettbank) og bankavstemming.
  •  Se oppdatert saldo i Fiken på bankkontoene dine.
  •  Send utbetalinger (for eksempel lønn) fra Fiken til nettbanken.

Les mer om mulighetene ved å klikke deg inn på hjelpeartiklene for din bank under.

Sbanken Bedrift

DNB bedriftsnettbank

SpareBank 1

Sparebanken Vest

Andre banker

Savner du din bank i listen? Vi er i dialog med flere banker om mulig samarbeid. Send oss gjerne en e-post for å fortelle oss hvilken bank du skulle ønske vi hadde integrasjon med.