En integrasjon med Sbanken Bedrift gjør det enklere å få kontroll på regnskapet ditt:

• Få kontoutskrifter fra nettbanken automatisk inn i Fiken og bruk disse som utgangspunkt for regnskapsføring.
  • Send utbetalinger for kjøp, lønn, mva ol. direkte fra Fiken til nettbank.
  • Se saldo på konto i nettbanken på forsiden av Fiken og når du gjør bankavstemming.

Oppsett

Du bestiller dette fra Foretak -> Abonnement/Moduler:

Du vil bli bedt om å logge deg inn med BankID:

Når du har logget inn, må du klikke på "Godkjenn og gå til signering":

Nå må du bekrefte at du ønsker integrasjon med Fiken ved å signere med BankID:

Når du har signert med BankID, må du også klikke på "Gi tilgang på fiken.no (ekstern lenke)":

Ved å trykke på den knappen kommer du tilbake til Fiken, der du må klikke "Fullfør bestilling":

Så må du bekrefte bestillingen en siste gang ved å signere med BankID:

Til slutt vil du få en bekreftelse på at integrasjonen er satt opp:

Mer informasjon

• Hvis du går til Annet -> Import fra nettbank i Fiken kan du se en status på bestillingen, og etter hvert vil du automatisk få inn kontoutskrifter her som du kan bruke når du gjør Import fra nettbank.
  • Du kan også sende betalinger til nettbanken rett fra Fiken, les mer om det her: Utbetaling i Sbanken Bedrift.