Du melder deg på webinar ved å gå inn på denne siden: https://webinar.fiken.no/

Her ser du en oversikt over de forskjellige webinarene vi tilbyr, og ved å klikke på "Les mer om webinaret" kan du få litt mer informasjon om hva de forskjellige webinarene handler om. Ved å klikke på nedtrekksmenyen kan du velge blant flere datoer/tidspunkt og velge "Meld deg på".

Hvordan blir jeg med på webinaret?

Når du har meldt deg på et webinar, vil du få en bekreftelse på e-post. Rett før webinaret starter vil du også få en påminnelse. I e-posten er det en link du må klikke på for å komme til nettsiden der webinaret vises. Frem til webinarholderen er pålogget vil du se denne siden: Når webinarholderen er på plass vil du høre et pling og få opp en ny knapp der det står "Join webinar", klikk for å komme inn i selve webinaret:

Hvordan starter et webinar?

Et webinar starter ganske nøyaktig på det klokkeslettet som er satt opp. Før dette vil du kun se et bilde av Fiken-logoen. Noen minutter før webinaret starter gjør vi en liten test av lyd og bilde, utover dette vil du ikke se at skjermen skifter eller høre oss før webinaret er gang på det oppsatte tidspunktet.

Hvordan stiller jeg spørsmål?

Når du har kommet deg inn på selve webinaret kan du klikke på "Chat" til høyre. Spørsmålene du stiller her og det er kun du som ser dine spørsmål:

Jeg fikk ikke svar på det jeg lurte på under webinaret?

Vi forsøker å svare på de fleste relevante spørsmål underveis og etter webinaret. Dersom det er veldig mange med eller spørsmålet ditt er litt for spesifikt rettet mot ditt selskap kan det være du ikke får svar i webinaret. Send oss i så fall en e-post til kontakt@fiken.no, så svarer vi deg så raskt vi kan. Det tar vanligvis bare et par timer å få svar, men dersom du sender et spørsmål sent på kvelden, eller det er en litt komplisert problemstilling, kan det hende du ikke får svar før dagen etter.

Får jeg et opptak av webinaret?

Alle som melder seg på våre webinarer får et opptak tilsendt innen noen timer etter webinaret. Passer ikke tidspunktet for deg kan du derfor se dette opptaket når det passer deg.

Tekniske utfordringer

Jeg finner ikke registreringslinken eller har ikke fått e-post

Dersom du ikke finner linken eller ikke har fått e-post er det aller enklest å melde deg på en gang til: https://webinar.fiken.no/, da vil du få tilsendt en ny link. Får du ikke den heller kan du kontakte oss på e-post kontakt@fiken.no så hjelper vi deg videre.

Jeg har ikke lyd

Sjekk først at lyden på PC'en, Mac'en, nettbrettet eller mobilen du bruker for å delta på webinaret er påslått og skrudd opp. Sjekk også at du har valgt riktig avspillingsenhet for lyden din:

Sjekk også at lyden ikke er mutet i selve nettleseren din. Dette kan du som regel se ved at det er et lite lyd-ikon til høyre for navnet på fanen i nettleseren. Hvis det er dette som er problemet bør du kunne skru på/av lyd i nettleseren ved å klikke eller høyreklikke på dette ikonet:

Jeg har fortsatt problemer med lyden eller andre tekniske problemer

Les mer her om feilsøking av lyd:

Hvis du har en annen nettleser, anbefaler vi deg å laste ned Google Chrome og prøve å gå inn på linken du har fått på e-post i den nettleseren. Dette fungerer i så godt som alle tilfeller. Gi oss gjerne en kommentar i chattefeltet, om vi ser at flere opplever det samme kan vi sjekke om noe er galt hos oss.

Ris/ros

Vi har veldig lyst til å høre hva du synes om webinaret. Gi gjerne en tilbakemelding i chattefeltet eller send oss en e-post til kontakt@fiken.no.