Hvis du kjenner noen som vil begynne å bruke Fiken, kan du "verve en venn", så får dere begge litt rabatt fra Fiken. Når den du har vervet blir kunde vil dere begge få to måneder gratis Fiken på neste faktura.

Du gjør dette ved å klikke på ikonet oppe i høyre hjørne og velge "Verv en venn":

Fyll inn kontaktinformasjon og organisasjonsnummer, samt en liten beskjed til mottakeren:

Den du vil verve mottar en e-post med nærmere informasjon og link for å registrere seg:Ved å klikke på linken kan man registrere seg for en prøveperiode. Hvis den du vil verve velger å bruke Fiken også etter prøveperioden vil det bli gitt to måneder avslag på fakturaen. Da vil du som har vervet også få to måneder avslag på neste faktura. Fra vervingen er lagt inn til abonnement opprettes kan det gå maks 3 måneder for å få vervepremien.

Du kan se status på vervingen helt nederst på vervesiden:

Ofte stilte spørsmål

Den jeg skal verve har allerede registrert seg i Fiken?

Vervefunksjonen gjelder per organisasjonsnummer. Dersom den du vil verve allerede har registrert seg med organisasjonsnummeret er det dessverre ikke mulig å verve denne kunden. Dersom kunden kun har registrert e-posten sin men ikke organisasjonsnummeret vil du fortsatt kunne verve.

Den jeg har forsøkt å verve mottar ikke link på e-post?

Dersom de ikke mottar link kan du gå inn på vervesiden igjen i Fiken, nederst vil du se informasjon om sendingen er i orden. Dersom den er det vil vervingen være aktiv.

Hvor mange kan jeg verve?

Du kan verve inntil 20 stykker.