Inne i Fiken finner du en egen tjeneste for å lete i hjelpeartikler og stille spørsmål til kundestøtte (og eventuelt legge ved et skjermbilde).

Du finner tjenesten ved å klikke på Hjelp -> Spør Fiken:

Hvis du skriver inn noen ord om hva du lurer på, vil Fiken foreslå hjelpeartikler som kanskje forklarer temaet:

Hvis dette ikke ga svaret du var på utkikk etter, kan du klikke på "Jeg fant ikke det jeg lette etter".

Skriv spørsmålet ditt, og klikk på "Ta skjermbilde og legg ved automatisk" for å legge til et skjermbilde av siden du står på:

Klikk "Send spørsmål". Du får svar på den angitte e-postadressen.