Regnskap og faktura til 149/mnd

De aller fleste ender opp med å betale 149 kroner pr måned. Dette inkluderer regnskap og faktura og det er ingen begrensning i antall brukere, bilag, utsendte faktura eller lignende.

Tilleggsmoduler

Vi har noen moduler som koster litt ekstra. Generelt forsøker vi å prise slik at dette er moduler som gir mest nytte for større selskaper.

TilleggsfunksjonPris pr måned
Lønn første ansatt70
Lønn pr ekstra ansatt29
Integrasjon med DNB
Automatisk import fra nettbank
49
Integrasjon med Sparebanken Vest
Automatisk import nettbank, samt nøkkeldata og frister i nettbanken
49
Fakturering med KID49
Prosjektmodul49
Nettbutikkintegrasjon og API
Vi har egne integrasjoner mot nettbutikkene WooCommerce, Prestashop, Opencart samt 24Nettbutikk, Mystore og Shopify (via ConnectMyApps). Merk at det kan forekomme at disse også tar betalt for sin løsning.
Du kan også bruke API’et til å lage din egen integrasjon.
99

Vi har egne moduler for innlevering av årsregnskap - disse prises pr år man velger å benytte de.

ÅrsinnleveringPris pr år
Næringsoppgave Enkeltpersonsforetak

Næringsoppgave m/tilleggsskjema til personlig selvangivelse

790
Næringsoppgave og årsregnskap AS
Selvangivelse, næringsoppgave m/tilleggsskjema, årsregnskap m/noter og styrets årsberetning
990

Vi har ingen etableringskost eller bindingstid, men vi fakturerer 2 ganger i året, for 6 måneder om gangen. Ved oppsigelse kan abonnementsavgift for ikke påstartede måneder bli tilbakebetalt. Alle priser er eksklusiv mva pr foretak.