De aller fleste ender opp med å betale 169 kroner pr måned. Dette inkluderer regnskap og faktura og det er ingen begrensninger i antall brukere, bilag, utsendte fakturaer eller lignende.

Prisoversikt

Et abonnement på Fiken koster 169 kr pr måned eks mva. Prisen gjelder pr foretak (orgnummer) du oppretter i Fiken.

Vi har også noen tilleggsmoduler utover dette som du kan se i tabellen under. Alle priser er eks mva.

TilleggsfunksjonPris pr måned
Lønn første ansatt70
Lønn pr ekstra ansatt35

Integrasjon med nettbank: DNB, Sparebanken Vest,
SpareBank 1, Sbanken
Automatisk import av kontobevegelser, saldo bankkonto, sende betalinger til nettbank

49
Fakturering med KID49
Sende/motta EHFGratis
Prosjektmodul49
Nettbutikkintegrasjon og API
Vi har egne integrasjoner mot nettbutikkene WooCommerce, Prestashop, Opencart samt 24Nettbutikk, Mystore og Shopify (via ConnectMyApps). Merk at det kan forekomme at disse også tar betalt for sin løsning.
Du kan også bruke API’et til å lage din egen integrasjon.
99
Timeføring
Timeføring for intern kontroll, prosjekter og fakturagrunnlag
49 per timeføringsbruker

Vi har egne moduler for innlevering av årsregnskap - disse prises pr år man velger å benytte dem.

ÅrsinnleveringPris pr år
Næringsoppgave Enkeltpersonforetak

Næringsoppgave m/tilleggsskjema til personlig selvangivelse

890
Næringsoppgave og årsregnskap AS
Selvangivelse, næringsoppgave m/tilleggsskjema, årsregnskap m/noter
1090

Vi har ingen etableringskostnad eller bindingstid, men vi fakturerer 2 ganger i året, for 6 måneder om gangen. Ved oppsigelse kan abonnementsavgift for ikke påstartede måneder bli tilbakebetalt.