Vi vil at du skal velge Fiken fordi vi gjør en god jobb og ikke fordi du er bundet til oss, vi har derfor ingen bindingstid. Om du mot formodning ikke skulle være fornøyd kan du si opp abonnementet når du vil og be om å få refundert eventuelt utestående beløp regnet fra neste kalendermåned. Du kan si opp abonnementet selv under Foretak -> Foretaksinnstillinger ->  Nullstill/slett.

Når du sier opp mister du tilgangen til regnskapet ditt, men du kan hente ut alt du har lagt inn i Fiken på menyvalget Foretak -> Eksport av regnskap:

Send gjerne en e-post til kontakt@fiken.no hvis du har flere spørsmål rundt Fiken-abonnementet ditt, så hjelper vi deg videre der.