Vi vil at du skal velge Fiken fordi vi gjør en god jobb og ikke fordi du er bundet til oss, vi har derfor ingen bindingstid. Om du mot formodning ikke skulle være fornøyd kan du si opp abonnementet når du vil og be om å få refundert eventuelt utestående beløp regnet fra neste kalendermåned. En oppsigelse må vi ha skriftlig, send oss en e-post til kontakt@fiken.no så ordner vi dette.

Når du sier opp mister du tilgangen til regnskapet ditt, men du kan hente ut alt du har lagt inn i Fiken på menyvalget Foretak->Eksport av regnskap: