Du kan gi tilgang til så mange personer du vil for foretak du har opprettet i Fiken og det er ingen ekstra kostnad for dette. Hvis du har flere foretak kan du kun gi tilgang til ett foretak om gangen. Den du gir tilgang til får da kun tilgang til det foretaket du er inne i og ikke eventuelle andre foretak du har. Hvis du vil gi tilgang til flere foretak, så gjentar du bare prosessen fra de andre foretakene.

Gi tilgang

Du gir tilgang under Foretak -> Brukertilganger og klikk på "Gi tilgang til ny bruker".  For å gi en ny brukertilgang fyller du inn aktuell e-post og trykker Send invitasjon

Du har da sendt en link på e-posten til den nye brukeren. Fiken venter da på at brukeren skal klikke på denne linken. Når brukeren aktiverer tilgangen sin vil det også bli oppdatert her.

Få tilgang (for deg som IKKE har e-posten din registrert i Fiken fra før).

Når noen gir deg tilgang til sitt foretak i Fiken får du tilsendt en link på e-postadressen din. Dersom du ikke mottar en slik e-post kan du sjekke spamfilteret ditt og se om noe kan ha havnet blant søppelposten. Klikk på denne linken for å få tilgang.

Når du klikker på linken kommer du rett til en side der du kan registrere deg.

Når du har opprettet en bruker vil Fiken sende deg en e-post for aktivering.

Du må da klikke på denne linken i e-posten din. Du kommer da direkte inn i foretaket som har gitt deg tilgang.

Få tilgang (for deg som HAR e-posten din registrert i Fiken fra før).

Når noen gir deg tilgang til sitt foretak i Fiken får du tilsendt en link på e-postadressen din. Dersom du ikke mottar en slik e-post kan du sjekke spamfilteret ditt og se om noe kan ha havnet blant søppelposten. Klikk på denne linken for å få tilgang. Du kommer da direkte inn i foretaket som har gitt deg tilgang.

Fjerne tilgang

Du fjerner tilgang under Foretak -> Brukertilganger. Klikk da på Slett-knappen ved siden av aktuell epost.

Det er ikke mulig å slette brukeren som opprettet foretaket i Fiken. Dersom du har behov for å gjøre det så kontakt oss på kontakt@fiken.no.