Du kan gi tilgang til så mange personer du vil for foretak du har opprettet i Fiken. Det er ingen ekstra kostnad for dette. Hvis du har flere foretak i Fiken, gir du kun tilgang til et foretak av gangen, samme tilgang blir ikke automatisk gitt til eventuelle andre foretak du har.

Gi tilgang

Du gir tilgang under Foretak -> Foretaksinnstillinger -> Brukertilganger, klikk på "Gi tilgang til ny bruker".  Fyll inn aktuell e-postadresse og trykk "Send invitasjon":

Det blir da sendt en link til denne e-postadressen som må klikkes på innen 24 timer for at vedkommende skal få tilgang til dette foretaket. Hvis linken ikke blir klikket på innen 24 timer, må du sende tilgangen på nytt. Når brukeren aktiverer tilgangen sin vil dette bli synlig under Foretak -> Brukertilganger.

Få tilgang (for deg som IKKE har e-posten din registrert i Fiken fra før).

Når noen gir deg tilgang til sitt foretak i Fiken får du tilsendt en link til e-postadressen din. Dersom du ikke mottar en slik e-post kan du sjekke spamfilteret ditt og se om noe kan ha havnet blant søppelposten. Du må klikke på denne linken innen 24 timer etter at den er sendt for å få tilgang.

Når du klikker på linken kommer du til en side der du kan registrere deg.

Når du har opprettet en bruker vil Fiken sende deg en e-post for aktivering.

Du må da klikke på denne linken i e-posten din. Du kommer da direkte inn i foretaket som har gitt deg tilgang.

Få tilgang (for deg som HAR e-posten din registrert i Fiken fra før).

Når noen gir deg tilgang til sitt foretak i Fiken får du tilsendt en link til e-postadressen din. Dersom du ikke mottar en slik e-post kan du sjekke spamfilteret ditt og se om noe kan ha havnet blant søppelposten. Klikk på denne linken for å få tilgang. Du kommer da direkte inn i foretaket som har gitt deg tilgang.

Fjerne tilgang

Du fjerner tilgang under Foretak -> Brukertilganger. Klikk på Slett-knappen ved siden av aktuell e-postadresse:

Det er ikke mulig å slette brukeren som opprettet foretaket i Fiken. Dersom du har behov for å gjøre det, send en e-post til kontakt@fiken.no.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg gi noen begrenset tilgang til regnskapet mitt?

Dersom du bruker timeføring, kan du gi en bruker tilgang til kun timeføring. Utover det er det kun mulig å gi tilgang til hele regnskapet, altså full tilgang til å se alt, legge inn nye ting og gjøre endringer.