Dersom du har opprettet en kreditnota som er feil kan dette fikses på to måter, avhengig av hva som er feil.

1. Kreditnotaen er korrekt men opprettet på feil dato

1. Opprett et salg på samme dato som den feilaktige kreditnotaen (den feilaktige datoen).

Gå på Salg->Registrer annet salg og opprett et salg der mot samme kunde, med samme dato, samme konto og beløp som på kreditnotaen (ikke sett noe minus foran beløpet).

Når du har opprettet salget, klikk du på "Sett til oppgjort uten betaling":

2. Opprett et salg på datoen du ønsker at kreditnotaen skal ha (den korrekte datoen).

Gå på Salg->Registrer annet salg og opprett et salg der mot samme kunde, med den korrekte datoen, samme konto og beløp som på kreditnotaen. Sett minus foran beløpet.

Når du har opprettet salget så klikker du på "Sett til oppgjort uten betaling".

2. Kreditnotaen er feil og jeg vil slette den.

Opprett et salg på samme dato som den feilaktige kreditnotaen.

Gå på Salg->Registrer annet salg og opprett et salg der mot samme kunde, med samme dato, samme konto og beløp som på kreditnotaen (ikke sett noe minus foran beløpet). Dette vil fjerne virkningen av kreditnotaen.

Når du har opprettet salget så klikker du på "Sett til oppgjort uten betaling":