Fiken lagrer alle data trygt - samtidig er prinsippet med at det er du som kunde som eier dine egne data viktig for oss i Fiken. Dersom du ønsker å hente ut regnskapet, enten ved at du på et tidspunkt avslutter i Fiken, får en kontroll fra myndighetene, eller bare ønsker å hente det ut av egen interesse, kan du enkelt hente ut all nødvendig informasjon fra Fiken.

Du henter ut dette ved å gå på menyvalget Foretak -> Eksport av regnskap:

• Komplett eksport av foretak i Fiken: Laster ned en zip-fil du kan pakke ut og som vil inneholde egne mapper for alle bilag du har lastet opp i Fiken, samt egne mapper for alle fakturaer, ordre, tilbud og kreditnotaer du har laget i Fiken, i tillegg til en Excel-fil der du har detaljert oversikt over alle kontakter, produkter, kjøp, salg, posteringer osv. pr regnskapsår.
  • Eksport av dokumenter generert i Fiken: Her får du en zip-fil som inneholder alle fakturaer, kreditnotaer, purringer, tilbud og ordrebekreftelser du har generert i Fiken.
  • Eksport av samtilige bilag opplastet / generert: Denne zip-filen inneholder alle bilag som har blitt lastet opp til eller generert av Fiken.
  • SAF-T-eksport: Et lovpålagt format fra regnskapsåret 2017 som benyttes ved eventuell offentlig kontroll av regnskap. Du velger da bare ønsket periode og sender filene til myndighetene.
  • Det er også mulig å ta ut egne Excel-rapporter eller SAF-T-eksporter pr regnskapsår.