Det er mulig å sette en standardtekst på en faktura i Fiken som da vil da ligge som forslag på alle nye fakturaer.

Klikk på Salg -> Ny faktura, her kan du velge å endre standard for alle kunder:

Hvis du vil sette inn en variabel i standardkommentaren, kan du lese om det her: Variabler i kommentarfelt på faktura.

Det er også mulig å sette en standardtekst i e-poster som blir sendt ut fra Fiken. Her kan man både velge standardtekst for alle kunder, for en spesifikk kunde eller for en spesiell type utsendelser, for eksempel purringer.