Dersom du tidligere har fakturert i fra et annet program (som f.eks SendRegning, Conta, Tripletex eller Visma eaccounting) og nå skal begynne å fakturere i Fiken så er det noen ting som kan være greit å vite.

Fakturanummer

Når du oppretter din første faktura i Fiken må du velge hvilket fakturanummer du skal starte på. Du kan velge å starte på en helt ny nummerrekke eller du kan fortsette på den samme serien som i det forrige systemet ditt.

Merk at når det først er fakturert ut med et fakturanummer så kan det ikke endres til en annen rekkefølge senere.

Import

1. Importer eventuelle kunder, som forklart i artikkelen Import av kunder
  2. Importer eventuelle produkter, som forklart i artikkelen Import av produkter.
  3. Hvis du har fakturaer som er sendt fra Conta, Sendregning eller Nettfaktura etter dato for oppstart i Fiken kan du importere disse som forklart i artikkelen Import av fakturaer
  4. Fakturaer som er sendt fra andre løsninger må du legge inn under Salg -> Registrer annet salg (og ikke som en ny faktura) som forklart i artikkelen Faktura fra andre systemer.