Fiken har en egen lønnsmodul som er en tilleggstjeneste i Fiken. Lønnsmodulen dekker alle forhold du trenger i forbindelse med regnskapsføring og innrapportering av lønn. Denne dekker blant annet:

• Oppretting og regnskapsføring av lønnsutbetalinger
  • Innsending av A-meldinger
  • Utsendelse av lønnslipper
  • Informasjon for betaling av skatt og arbeidsgiveravgift

Her kan du se en film om hvordan lønnsmodulen fungerer:

Mer informasjon

• Klikk her for å se en oversikt over alle hjelpeartikler om lønn i Fiken.
  • Fikens lønnsmodul lønner seg: Et blogginnlegg som gir en rask innføring i lønnsmodulen.
  • Skattekort: Under Lønn->Ansatte kan du klikke "Hent skattekort" for å hente skattekort automatisk fra Altinn.
  • Arbeidsgiveravgift og skatt: Under Lønn->Betaling av skatt og aga viser Fiken automatisk all relevant betalingsinformasjon.
  • Vi har et eget nettbasert kurs om lønn som du kan melde deg på her: Webinar.
  • Lønnsmodulen koster 70 kr ekstra med et tillegg på 35 kr pr ansatt utover den første. Modulen aktiveres gjennom å trykke på Lønn i menylinjen. Dersom den ikke er tilgjengelig kan en aktiveres gjennom menyvalget Foretak -> Abonnement/Moduler.