Hvis du har registrert et kjøp i Fiken og får et purregebyr i etterkant må du oppdatere kjøpet. Dette gjør du på følgende måte:

1. Kjøp -> Kjøpsoversikt -> Finn det og velg det rette kjøpet -> Angre kjøpet.
  2. Velg "Nytt tilsvarende kjøp".
  3. Velg "Del beløpet over flere kontoer". Her legger du til gebyret du har fått på kjøpet.

Purregebyret legges så til som en ekstra linje, ved å velge Del beløpet over flere kontoer, mot konto 7798 Annen kostnad, fradragsberettiget.

Du sitter nå igjen kun med det nye kjøpet inkludert purregebyr.